maanantai 2. helmikuuta 2015

Hey hey what can I do, no no what can I say

HELLO! Kaksi nuorta ja nälkäistä maailmanvalloittajaa K(o)uvolasta jauhaa paskaa yltiöpäisen kiehtovasta ja äärimmäisen jännittävästä elämästään hektisen nyky-yhteiskunnan kurimuksessa. Lähellä sydämiämme ja kiinteä osa elämiämme on h e l v e t i n hyvä musiikki, tupakka, laadukkaat alkoholijuomat kuten viski, olut ja Garage Hard Lemonade, Supernatural, haaveilu paremmasta ja hävyttömän härski, tahditon musta huumori. Kaiken kattava hedonismi. Fyysiset ja psyykkiset, mutta etenkin fyysiset nautinnot.

Yhdessä olemme Kouvolan kauhein ja kunniota herättävin kaksikko. Oona tekee vitun hienoja tatuointeja ja Emppu ottaa niitä. Emppu itse on kaksikon taiteellisesti lahjaton osapuoli, mutta pyrkii peittelemään sitä heikolla huumorintajullaan. Käymme silloin tällöin KooKoon pelissä, olemme faneja henkeen ja vereen.

Blogi on meille pakopaikka ja ennen kaikkea keino kanavoida turhautuneisuutta ja turhamaisuutta itseilmaisun keinoin. Eli toisin sanoin asiasisältöä voi tulla laidasta laitaan aina arkipäivän tappavasta tavallisuudesta lähtien. Useimmiten jutuilla ei ole pointtia. Kirjoittaminen tapahtuu omaksi huviksi mentaalisen tasapainon ylläpitämiseksi (järkyttämiseksi) ja propagand.....ILOsanoman levittämiseksi! Eli kyylät, stalkkerit, meddling assholes ja muut mielensäpahoittajat, here's your chance!<3

                                                                                        PEACE OUTEi kommentteja: