maanantai 2. maaliskuuta 2015

I'm still waiting as I did before

Ihan ensikseen: OONA, miten meni viikonloppu noin niiku omasta mielestä? XD Ja toisikseen: happy birthday ihana Rory Gallagher <3 Se äijä on vaan niin sweetheart ettei mitään rajaa. Oispa vaan ollu mahdollisuus ikinä nähdä se livenä. No, rest in peace.

Omat kuulumiset sit. Tota.....joo. Elän jotain jännää aikaa taas, vähän sekavat fiilikset. Väsyttää koulu (köh just tulin lomalta), tää vuodenaika (fifty fucking shades of grey, olis edes pakkasta ja puhdasta lunta eikä tollasta märkää likasta paskaa), suhde itteensä ja muihin plus sataviiskytkuus muuta juttua. Sellasta pitäiskö tässä nyt itkeä vai nauraa vai molempia vai ei kumpaakaan. Pheew en tiiä! Kyl se siitä, sit se taas ei siitä ja lopuks se  kuitenkin siitä.

On muuten hyvä alottaa kaikenlaisia projekteja samaan aikaan. Kuten esim. tupakanpolton lopetus ja yleisen elämänlaadun parantaminen. Ja pitäis tota alkoholin kulutustakin hivenen vähentää vähäks aikaa. Oh brother, good times ahead! Vois aloittaa meditoinnin jos sen avulla jotenkin selviäis tällaisesta masentavasta maaliskuusta suurin piirtein inhimillisesti. Mut koska musiikki on best thing ever ja se kertoo kaiken ja enemmän, pistetään kunnon biisiraiskaus! Lovee ja rauhaa kaikille xoxo.


Ei kommentteja: