tiistai 7. huhtikuuta 2015

Diary Of A Thrashwoman

Gello on 1:49. surffaan youtubessa vaikka pitäis olla jo unessa. Oon nyt niin laiska et postaan vaikka huomenna sit tästä pvstä ja huomisesta! Mut siis.. viimeviikon KESKIVIIKKO ILLASTA maanantaihin.

KE. Tein siis tilaustyön asiakkaalle, kuuntelin musiikkia ja fiilistelin kynttilän valossa!
TO. Kävin kampaajalla & oli kiva pv töissä! THAA MULLA ON NYT VIHDOIN VIOLETIT HIUKSET! RAKASTAN NIITÄ!
PE. Niinku Emppu woman kertoiki, oltiin huudeil!
LA. Aamupäivä alko shoppailu merkeissä ja illalla lähdin parin mimmi kaverin kanssa kiertelee kouvolan "ei keskusta" baareja. ELI räkälöitä. Jotka yllätti! Eräässä mestassa yks sangen suloinen mie pelkäl ruoka ja juoma palkal soitti 6h sähköpienoo. Ja oli ihan kikseis ku paikalle pamahti 3 nuorta neitoo, saatiin sit viel saatto soitot ulos ja taikatemppui. Ei kerrota kenellekkään mut se feilas yhen tempun mun kohal, busted.
SU. Pääsiäis treffit perheen plus mumelon kanssa! Siitä rosariumin kautta Empun mutsin pirskeisiin! HEYHEYHEY! tähän väliin, MIE HERÄSIN SAATANA PUOL 11! ILMAN HERÄTYSTÄ! ja jatketaan siis tuosta, ehkä juuri näiden 5h yö unien takia mun jutut oli hiukan hepreää ja käyttäytyminen hiukan yli vilkasta siellä Empun roomissa?
MA. Alone liikkellä. Oli ihanan rentoo ku kaupunki oli tyhjä ja sain tehtyy "kevätpääsiäis" siivouksen liikkellä. Kuuntelin musiikkia & siivoilin, olin ihan fiiliksis. Kävin sit lounastamassa saman kadun kiinalaisessa perheen kanssa. Töistä lähdettyäni kävin kahvittelemassa ystäväni lassen kanssa. Sit menin kotiin.

wau, ma tein sen. 
AINII! ja PS. söin ihan vitusti munaa viime viikol. niinku kuvis näkyy.

mie en viiti luvata mitään mut aika ns. varmasti postaan huomenna sit uudesti mm, tästä pvstä!
 photo IMG_2777_zpsr5hdihyw.png photo IMG_2918_zpsjqgrqdrb.jpg photo IMG_2843_zpshlp1ctcx.jpg photo IMG_2816_zpsiazmzsok.jpg photo IMG_2845_zpswzj7poei.jpg photo IMG_3134.PNG_zps8ffl1smf.jpg
 photo IMG_2851_zpsgtmgpwsl.png
 photo IMG_2847_zpswbu1xj6x.png photo IMG_3018_zpsyag5f0cs.png
 photo PhototTOU_zpsf2xcyiee.jpg photo IMG_3132_zps19m4stbg.png photo IMG_3131.PNG_zpscjq3tc3z.jpg photo IMG_3101_zpskioq0lgx.jpg photo IMG_3096_zpscqxv96jj.jpg

1 kommentti:

saara lipponen kirjoitti...

Tää on vaan niin ihqu tää teitin ploki !!! :D täytyy ottaa mallia;D terkuin huoltokadun kiskatäti!