perjantai 17. huhtikuuta 2015

It ain't me babe

Halloo ja hyvää perjantaita. Ite oon tän päivän alottanu ihan lungisti ja samalla linjalla ajattelin jatkaa. Tää viikko meni ihan vaan arkeen palautuessa sen megaviikonlopun jäljiltä, nyt alkaa ehkä olemaan jo vähän rauhallisempi fiilis XD Ja köh, tota. Niinku Oona jo mainitsikin niin tulipa sit varailtua reissua stadin suuntaan, vappuna olis tarkotus lähteä taas myllertämään sinne suunnille! Hhaha oli aika extempore varailut kyllä. En haluu nyt mitenkään manata etukäteen, ja lähen ihan avoimin mielin ilman ennakko-odotuksia matkaan, mut viime kerta oli vaan niin kertakaikkisen onnistunu et toivois kaiken menevän yhtä hyvin nyt ku silloinkin! Mutta sitä ei kantsi nyt murehtia ja siihen tullaan palaamaan myöhemmin.

Tälle viikonlopulle ei mitään kummempia pläänejä oo, jotain epämäärästä settiä niiku yleensäkin. Ja oikeestaan muutenkin ihan hyvä nyt relaksoitua ja säästellä voimia sit vapuks. Triitritrii! Ei taas malttais oottaa. Eiköhän tää aika tuu kuitenki menemään suht nopsaan, ens viikolla on kaikenlaista settiä tiedossa ja meenpä muuten töihinkin vetäsemään yhen vuoron pitkästä aikaa, wuu! Hyvöö viikonloppua ja SPREAD THE LOVE!

btw. Oona osti noi jo aikasemmissakin kuvissa seikkailleet vitun häröt eläimet, hippo on Oonan ja toi sarvihomo on mun. Mulla on ehkä liikaa vapaa-aikaa tai keskenkasvunen mielikuvitus, mut tosta lelusta on irronnu niin paljon iloa X'D kohta on varmaan enemmän kuvia sen naamasta ku meikäläisen.

Ei kommentteja: