maanantai 13. huhtikuuta 2015

Strut your stuff

Hello everyone! Hengissä ollaan railakkaan viikonlopun jälkeen. Oona saa pistää tänne kuvallista settiä sitten, mulla ei oo oikein mitään syystä että lähes kaikki kuvat otettiin Oonawolfin puhelimella. Mut meikä voi turista sit muuten kuulumisista! Voi huhhuh kyl mikä weekend. Oli ihan törkeen hauskaa, sitä rappion määrää XD Meno ja meininki oli niin unelmaa et tuntuu nyt melkein unelta koko reissu.

Matkahan alko dösämatkalla kuvolasta lahteen. Siel vähän apetta naamariin ja bussin vaihto kohti stadia. Kuunneltiin hyvää musiikkia koko matkan ajan, naurettiin ja häirittiin toisia matkustajia. Perillä sit marketin kylmähyllyn kautta suunnistus hostellille. Tää oli ehkä yks harvoista ei-niin-kivoista jutuista, oli melko vittumaista raahata painavia pakaaseja ja kauppakassia pari kilsaa. Anyways, fiilis nous kun päästiin perille ja korkattiin juomat. Alottelujen jälkeen kävästiin kattomassa yhtä keikkaa pikasesti Hard Rock Cafessa, sit pikanen käynti On the Rocksissa ja sieltä loppuillaks PRKLseen. Ja voi helvetti miten ihanaa oli olla ku jokanen vastaantulija ei ollu joku tuttu (kaikella rakkaudella Kouvola)! Sumusia muistikuvia, mut ainakin kaljaa ja säpinää riitti. Jatkot oli meiän hostellilla.

Mielenkiintosen yön ja parin tunnin yöunien jälkeen kipastiin sit aurinkoisena lauantaina kauppaan ihan koomassa. Eväs(juoma)varastojen täydennyksen jälkeen oli pakko ottaa vielä lepiä, alko olee aika hysteeristä käytöstä jo molemmilla. Päikkärit, freesiytyminen, pohjat ja round 2. Nyt mentiin eka käymään Bäkkärillä yhillä, se oli ihan kuollu ja lame joten lähettiin vittuun sieltä XD Määränpää oli tuttu ja turvallinen PRKL. Se paikka alkaa tuntuu jo kodilta, niin hyvää musiikkia ja mahtavaa porukkaa! Pikkusen ehkä kaivertaa mennä taas Kvl kuppiloihin tän jälkee. Jatkot oli jälleen kerran meiän hostellihuoneessa, ja oli muuten ehkä parhaimmat jatkot vittu vähään aikaan XD Tsiisus! Oon edelleen ihan kikseissä ja sanaton. Niin uskomatonta. Todellisuus iskee varmast ihan just vasten kasvoja mut whatever!

Sunnuntai tuli ihan liian nopeesti. Pakattiin kamat, luovutettiin huone ja hengattiin sit muutama tunti vielä kaupungissa. Sää muuttu yhtäkkiä paskaks joten mentiin vielä kahville yhteen tosi kotoisaan kahvilaan. Ensin oli sellanen väsymysdarrahypetyssekoominen ja niin hervoton meno, kunnes iski taantuma ja molemmat vaan tuijotettiin pöytää :'---D Oonan porukoiden kyydissä päästiin takasin kotiin. En vaan voi korostaa sitä miten kivaa oli, THANKS SIS for the great weekend!<3 Toivottavasti päästään pian uusiks sekottaa pakkaa ja aiheuttamaan sekasortoa maailmalle!


Ei kommentteja: