sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hic et nunc

Huhhuh, hellurei. Kirjottelen nyt kroppa ylinesteytettynä tavaraläjän keskellä täällä. Onpahan ollu taas rientoa parille päivälle. Vähän vappua ja Helsinkiä ja keikkaa ja ynnämuuta. Oloki on aika sen mukanen. Tai ihan hyvä fiilis kyl mut väsymys ja turvotus painaa aika tehokkaasti :D Kerrotaas nyt vaikka aluks siitä vapusta sit.

Torstaina lähettiin heti aamu kaheksalta painamaan bussilla stadia kohti. Perillä käytii safkaamassa buffetissa, ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeks. Enemmänki ku tarpeeks, niillä mätöillä selvis aika mukavasti seuraavaan vuorokauteen XD Ihan pikku ähky tuli vaan. Chillattin, syötiin ja verestettiin lapsuusmuistoja pelaamalla Afrikan tähteä. Lyllerrettiin hostellille kaupan kautta ja sit illemmalla paineltiin aluks Kaivopuistoon alottelemaan. Siel oli todella hiljasta, en sit tiiä miks. No ei kyl toisaalta haittaa. Siitä sit suunta keskustaan ja baariin. Matka meni aika tuskasesti, molempia piinas nimittäin vuosisadan kusihätä. Törmättiin vielä joihinki uskontohörhöihinki samalla matkalla. Ja kyllä, tottakai mun oli pakko mennä länkyttää niille jotain. Sen jälkeen vitutti niin paljon. No mut joo, illan mittaan kävästiin useammassaki kuppilassa sit. Oli aika....mielenkiintosta XD Vika pysäkki oli Bäkkäri. Ja...noh, vähän erilainen ilta oli ku viimeks. Kaikista outouksista huolimatta oli hauska reissu, aika epic omal tavallaan!

Perjantaina oli herätessä ihan vitun hirvee olotila. Ei oo noin ällöttävää fiilistä ollukaan hetkeen XD Ylös ulos ja kädet vapisten kohti Kamppia. Ite torkuin ja koomasin melkein koko bussimatkan takasin päin, Oonal oli jotain omaa kivaa. Loppupv koomaamista kotona. Lauantaina sit otin kuppia parin muun frendin kanssa ja käytiin tsekkaamassa keikkaa. Loppuyöks meninkin sit punkkaamaan niiden lattialle, pelkälle matolle. Voitte kuvitella miten ihanalta tuntuu päästä ens yöks omaan petiin! Nyt onki sellanen fiilis ettei perseitä tee mieli hetkeen vetää. No joo tällee mie kyl aina sanon mut täl hetkellä on ihan no no-fiilis. Vähän paha tosin, torstaina lähetään halvan kaljan luvattuun maahan Unkariin.. huh. Kyl se siitä.
Ei kommentteja: