sunnuntai 2. elokuuta 2015

Searching for the things that I might never find

Hello ja oho! Tuli tahattoman pitkä tauko kirjotteluun. Viimeks siis ite näköjään toukokuussa oon tänne tarinoinu kuulumisia. No samahan se sinänsä on, täähän on vaan ylimäärästä hupia lähinnä itelleen silloinku fiilistä on kirjotella. Anyways, nyt tuli sellanen wake up call että vois pitkästä aikaa laitella jotain settiä!

Kesään on mahtunut enemmän ja vähemmän kaikenlaista. Suurimmaks osaks on painettu duunia ja vapaa-ajalla sit palauduttu siitä. Kesäkuun alussa kävästiin Ompun kaa Tampereella South Park festareilla. Ilmat oli ihan perseestä, mut muuten meno oli jees. Ja sanotaan että lauantai-illan jatkot oli hyvin mieleenpainuvat, ei sitä ihan joka viikonloppu päädytä Helloweenin basistin kanssa jatkoille. Tsiisus XD No kesäkuussa ei sit ollutkaan oikein mitään muuta sen kummempaa. Heinäkuussa oli vähän enemmän meininkiä, oli Pioneerifestaria, Jättömaata, AC/DC keikka ja just ja just mainitsemisen arvoset Meripäivät. Et huhhuh, onhan tota soppaa vedetty.

Elokuu on sit näillä näkymin "lomaa" eli palkatonta vapaata. Tarkotus on jatkaa työntekoa syyskuu-tammikuu. Ja sit se juttu mistä olin näköjään joskus aikasemmin täällä maininnu, joka oli vielä niin epävarmaa ettei uskaltanu silloin mainostaa. Meikä lähtee tammikuussa Australiaan! Menolento on varattuna ja viisumi hallussa. Eli Working Holiday viisumilla painelen toiselle puolelle maapalloa tarkoituksena löytää paikan päältä töitä hengen pitimiksi. Tyntyntyy, nyt tuntuu vielä kaukaselta jutulta mut varmasti jännitys kasvaa loppuvuotta kohden.

And then another thing, VIHDOIN JA VIIMEIN me lähetään Oonan kaa yhessä reissuun!! Ja ihan ulkomaille tällä kertaa. Reilun viikon päästä starttaa trippi Lontooseen. Ja toi yks pääsee viimein ulkomaille, perkele <3 Oon niin happy. En vaa ymmärrä miten on mahollista että oon sählänny ihan ihme juttuja varausten kanssa. Mie siis varasin lennot ja hostellin ym meille. No okei, netti bugi aika hasardisti silloin varaushetkellä joten se saatto edesauttaa tiettyjen asioiden vituiks menemistä. Olin merkannu mut ja Oonan miehiks. Eli väärä sukupuoli. Vittu. Ei auttanu ku soittaa Norwegianin asiakaspalveluun ja fiksata asia. Okei, se oli kunnossa, molemmat on taas muijia. Tänään aamulla sit huomasin että olin varannu meille hostellista yhen yön liian vähän?! Mitä vittua nyt Emppu, get it together. Mulle ei oo ikinä käyny minkään muun reissun kaa samanlaisia kämmejä. Vaikuttaa hyvältä alulta. No varasin tänää sit samasta hostellista vielä yhen yön lisää, mut ei ollu enää samaa dormihuonetta vapaana mikä on ekoina öinä. Pitää vaihtaa huonetta yheks yöks. Sentää ei kadulle jouduta.

Juuu että sellasta. Tässä lyhyt, tai ehkä enemmän keskipitkä, tilannepäivitys menneistä kuukausista. En tiiä milloin seuraavan kerran taas havahtuu runoilemaan tänne mut kaikki aikanaan! Oon pahoillani, en oo saanu siirrettyä ajankohtasia kuvia puhelimesta koneelle, joten pistän nyt vaa yhen kuvan joka on seki Oonan ottama. Ehkä joku päivä pidän turpani kiinni ja päivitän pelkkiä kuvia sit!


Ei kommentteja: