tiistai 10. maaliskuuta 2015

Meille kävi näin


Hellurei ja hellät tunteet.
Maanantai, tiistai.. kohta jo viikonloppu! Kerron alkuun tän päivän aktiviteeteistä. Tänään tehtiin empulle magee nuoli tatuointi & käytiin mei lokis luntsilla! Illalla olikin oman äidin vuoro taas vuorostaan hypätä penkkiin neulan alle ja saatiin aikaan kolibri kukka kaverin kanssa. Kotiin päästyäni, söin ja menin suihguun! nyt tässä sängyllä kirjotan silmät puoliks ristissä. 

Tosiaan. Väsyneenä ihmisen mieli alkaa usein tekemään tepposia. Väsyneenä olo on aivan perseestä ja pinna on välillä tosi kireenä. Tämä säteilee tosi suloisena tiuskintana ja saat sillä ympärillä oleville ihmisille myös kulhin otsaan. Noh, itselleni kävi tosiaan niin että väsymys pääsi valloilleen mun pääkopassa ja alkoi tonkimaan salaisia arkistoja. Kuten arvata saattaa, toki ihminen alkaa syvämietteiseksi. Alkaa vittu miettimään jotain ollutta ja mennyttä? HEY COME ON BITCH. Onko kyse nyt vaan sitten väsymyksestä? naisten hormoneista? 

välillä on paskaa olla nainen.


Nyt sain purettua ton paskan tännekkin. Oli kyl helpottavaa kun työpv oli ohi, käperryin hetkeks tuolille ja sendin feelingsit empulle. Kirjottaminen huomattavasti autto jo jonku verran, mutta se että sä sait sun pään sisäiseen x-files deep shit part 666# lääkettä ja se oli tieto siitä että en oo yksin.

"Vedetään lauantaina perseet." - Emppuwolf*


WOLFBOSS 2#

 photo IMG_0417_zpsi2ycy1h6.jpg photo IMG_0418_zpsjv7nhwgz.jpg  photo IMG_0424_zpsdctdiqjb.jpg  photo IMG_0432_zps0jau6xzo.jpg  photo photoIPHONE1-001_zps2qgmvbvi.jpg  photo photoIPHONE1_zpsywlonllp.jpg  photo IMG_0405_zpsinpgbtv2.jpg

2 kommenttia:

emppf kirjoitti...

haha, never mind the question, alcohol is the answer!

UNA kirjoitti...

True that sis!